Wie zijn wij?

Wij zijn een Social Enterprise: een onderneming die kiest voor maatschappelijke waarde. Gewoon doen, het verschil willen maken!

Partners
Onze partners, bedrijven die ons in onze missie steunen, zijn niet de minste: TATA-Steel, Volksbank, Vezet en NH1816. Maar ook de regionale MKB-bedrijven en particulieren weten ons te vinden. Zij doneren hun afgeschreven ICT-apparatuur en dragen zo bij aan een duurzame wereld.

Onze inspanningen
De harde schijven met data worden door ons in een beveiligde omgeving gecertificeerd gewiped.  Door daarna de ICT-apparatuur te refurbishen en te verkopen verlengen we de levensduur en verdienen we ons geld. Maar ook leveren we diensten op projectbasis. Tevens ondersteunen we (op maat) verenigingen of particulieren die de financiële middelen ontberen voor aanschaf van ICT- apparatuur.

Social Enterprise
Wij zijn een social enterprise, we creëren impact door onze missies te realiseren. Geld verdienen is hierbij een middel, niet het doel. We groeien en worden gewaardeerd. Dat is mooi, want zo kunnen we nog beter het verschil maken.

Samen doen
Wij werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat kunnen jongeren zijn die via reïntegratie (weer) een baan hopen te bemachtigen. Maar ook verzorgen we dagbesteding en zijn er bovendien vrijwilligers en stagiairs die ons ondersteunen in alle voorkomende werkzaamheden. Want we willen het sámen doen, elkaar uitdagen om plezier te hebben op de werkvloer en het zelfvertrouwen te vergroten. Dan volgt de rest vanzelf, weten wij uit ervaring.

Wil je met ons meedoen?

Ervaren jobcoaches zetten hun kennis en netwerk in om je daarin te begeleiden. Want niet alleen is het werken bij ons veilig, interessant en leerzaam, het kan altijd in eigen tempo en in passende werktijden. En dan gaan we gewoon zien hoe ver we samen komen. We doen een grondig eerste gesprek samen, gaan plannen te maken wat je bij ons wilt gaan doen en wat een reële doelstelling kan zijn.

Wij zijn een Social Enterprise

In een info-graphic wordt kort uitgelegd wat het verschil is tussen goede doelen, een Social Enterprise en een regulier bedrijf.